FRIVILLIGET

Denne siden er under oppgradering, men bli med på dugnaden alikevel. Skulle du ikke finne svar på spørsmålet om hvordan du kan være med? Send mail til mie@teaterhusetmunken.no

Har du et hjerte for teater & ærverdige Teaterhuset Munken ? Bli med, da vel!

Teaterhuset Munken og Larvik Barne- og Ungdomsteater driftes i hovedsak av frivillige bidragsytere. Er du glad i å snekre, steke vafler eller sy? Her er det rom for alle!

Under kan du lese mer om frivillighet ved Teaterhuset og hvordan du kan komme i kontakt med oss dersom du ønsker å ta del i vårt fantastiske støtteapparat!

Kan du sy i en knapp, eller stryke ei skjorte? Da kan du nok til å bli en av gjengen i kostymemakeriet. Vi har systue på teaterhuset Munken med byens fineste utsikt og rom for alle, enten du kan sy eller har lyst til å lære.

Hvis du har lyst til å bli med på en fantastisk reise fra idè til å se våre herlige skuespillere på scenen i egenproduserte kostymer, kan du ta kontakt via vår kontaktskjema under kontakter og merk gjerne din henvendelse med «kostymer».

KOSTYME alladin

Liker du å hamre, snekre og pusse, er kanskje kulisse/snekkergruppa noe for deg? Vi starter alltid med en god prat ledsaget av en kopp kaffe før kreativiteten settes i gang.

Vi har også alltid bruk for dyktige scenearbeidere. Sidescenen er det mest spennende stedet å være under forestillingene, og er perfekt for deg som liker å handle raskt og skape flyt i forestillingene. Noe for deg? Ta kontakt via vår kontaktskjema og merk gjerne din henvendelse med «scene».

SCENOGRAFI juleskurken

Liker du å treffe mennesker, er kafeen rett sted for deg! Du kan bidra når du har anledning, og får ta del i det herlig yrende livet i foajeen og kaffen ved forestillinger og konserter.

For å bli kafèvert kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema og merke gjerne din henvendelse med «kafè»

Sminken representerer prikken over i’en. Som frivillig i sminken får du opplæring i teatersminke.
Vil du bidra i sminken? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, og merk gjerne henvendelsen med «sminkør».

Fra oppsetningen «Dracula» i 2016. Sminken prøves ut.

SMINKØRER 2 dracula

Fra «Jakten på juleskurken» 2016

SMINKØRER juleskurken

Vi har et fokus på gjenbruk, redesign og generelt å holde kostnadene nede for hver forestilling. Samtidig holder vi kvalitet, visuelt inntrykk høyt, til glede for både publikum og skuespillere. Vi i kulissene mener at den innsatsen barna legger ned i øvelser, pugging av replikker, innlæring av koreografi mv. skal både understøttes og belønnes med kvalitet på kostymer, rekvisitter og scenografi. For å få dette til, er vi avhengig av dugnadsinnsats for inntekter, samt er ekstra takknemlige for våre bidragsytere i næringslivet og fra frivillige organisasjoner.

Takk til våre fantastiske bidragsytere:

Takk til Sparebankstiftelsen DNB for økonomisk bidrag til lyd og lysutstyr til foajescenen, samt for å legge til rette for økt tilgjengelighet i teaterhuset.

Gjensidigestiftelsen gjorde teaterhuset Munken til en realitet, og vi er ytterst takknemlige for grunnlaget som ble lagt gjennom stiftelsen bidrag.

Takk til herrene den frivillige organisasjonen Fokus for pengegaver som har realisert oppussingen av vårt greenrom, samt bidrag til stoffer, bånd og sømustyr som damene i Kostymemakeriet tryllet frem til kostymer til Jakten på Juleskurken.

Carlsen og Fritzøe har bidratt med materiell som vår flinke snekkergruppe har snekret sammen til solide og kreative kulisser. Takk også til ASKO for bidragene til Larvik barne- og ungdomsteater.

En ekstra takk til Sparebankstiftelsen for pengegaven til systua vår julen 2017!

juleskurkensparebankstiftelsen

sparebankstifelsen DNB gjensidige