UTLEIE

Denne siden er under oppdatering. Lurer du på å leie hos oss,
ta kontakt med mie@teaterhusetmunken.no


Velkommen til teaterhuset Munken!

En kulturell arena og et lokale utenom det vanlige!

Teaterhuset Munken ble bygget i 1921 og fungerte som kombinert teatersal og kino frem til 2009. Med sine utsmykninger og sjarme, gir teaterhuset en fantastisk ramme for kulturelle opplevelser. Teaterhuset Munken er sakte men sikkert gjenoppbygget med tusenvis av timers dugnadsinnsats, og er i dag blitt en stadig mer populær og etterspurt møteplass for det kulturelle Larvik.
At Teaterhuset Munken er etablert som et treffpunkt for kultur med bredde og engasjement er det ikke tvil om, og både storsalen og teaterhusets foajè og kafè  leies ut til konferanser, konserter og private arrangementer, og gir en nostalgisk ramme til ditt arrangement.

Kurs og Konferanse:
Både storsalen og foajeen er velegnet for ulike kurs og konferanser. Med våre konferansepakker kan vi tilby ulike tekniske løsninger tilpasset ditt behov og i et historisk miljø. Vi har blant annet tilbud om lys- og lydutstyr, lerret, projektor og WIFI. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og for et pristilbud.
Storsalen rommer 370 personer med auditoriumoppsett og ved foajescenen kan man sette opp bord og stoler til ønsket antall. I kafeen er det sitteplass til 45 personer og vi kan tilby kjøkkenutstyr og servise.

Konserter og arrangementer:
La Teaterhuset Munken skape den perfekte rammen for ditt arrangement. Både storsalen og foajeen er tilrettelagt for enkel gjennomføring og god ivaretakelse av publikum og besøkende. Nytt av 2017 kan vi tilby lys og lyd til konserter, kurs mv. i foajeen. Foajeen kan tilpasses ditt arrangement, og det er mulighet for både småbord og konsertoppsett. Kapasitet ved foajescenen er inntil 70 publikummere .Ta kontakt for en hyggelig prat og pristilbud, kontaktinformasjon finner du under «kontakter».

Selskapslokaler:
Teaterhusets foajè og kafè leies ut til private arrangementer, som bursdagsfeiring og selskaper. I kafèdelen er det plass til bord og stoler til 50 personer, du kan også utvide med småbord i foajeen. Vi kan blant annet også tilby kjøkkenutstyr og servise. Det er også mulig å leie projektor, lys- og lydanlegg. Ta kontakt for nærmere informasjon og pris.

Kostyme- og Scenografiutleie:
Vi leier ut både enkeltkostymer og komplette oppsetninger til private og andre teaterforeninger. Vi forvalter et stort kostymelager med alt fra vakre kjoler til dyrekostymer. Vi har også et stort utvalg kostymer i ulike størrelser tilhørende forestillingene Alladin, Ronja Røverdatter og Robin Hood.