UTLEIE

En kulturell arena og et lokale utenom det vanlige!
Teaterhuset Munken ble bygget i 1921 og fungerte som kombinert teatersal og kino frem til 2009. Med sine utsmykninger og sjarme, gir teaterhuset en fantastisk ramme for kulturelle opplevelser. Teaterhuset Munken er sakte men sikkert gjenoppbygget med tusenvis av timers dugnadsinnsats, og er i dag blitt en stadig mer populær og etterspurt møteplass for det kulturelle Larvik.
At Teaterhuset Munken er etablert som et treffpunkt for kultur med bredde og engasjement er det ikke tvil om, og både storsalen og teaterhusets foajè og kafè  leies ut til konferanser, konserter og private arrangementer, og gir en nostalgisk ramme til ditt arrangement.

Kurs og Konferanse:
Både storsalen og foajeen er velegnet for ulike kurs, møter eller konferanser. Med våre konferansepakker kan vi tilby ulike tekniske løsninger tilpasset ditt behov og i et historisk miljø. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og for et pristilbud.Storsalen rommer 390 personer med auditoriumoppsett. Foajescenen kan man sette opp bord og stoler i fleksibelt oppsett for opp til 40-50 personer. Det er i tillegg mulig å ha mindre møter eller samlinger i speilsalen vår, oppe i 2etg.

Konserter og arrangementer:
La Teaterhuset Munken skape den perfekte rammen for ditt arrangement. Både storsalen og foajeen er tilrettelagt for enkel gjennomføring og god ivaretakelse av publikum. Foajeen kan tilpasses ditt arrangement, og det er mulighet for både småbord og konsertoppsett. Kapasitet ved foajescenen er fleksibel, med ca 60 publikummere. Hovedscenen har 390 seter tilgjengelig.

Selskapslokaler:
Teaterhusets foajè og kafè leies ut til private arrangementer, som bursdagsfeiring og selskaper. I kafèdelen er det plass til bord og stoler til 40 personer, du kan også utvide med småbord i foajeen. Vi kan blant annet også tilby kjøkkenutstyr og servise. Det er også mulig å leie projektor, lys- og lydanlegg.

Kostyme- og Scenografiutleie:
Vi leier ut både enkeltkostymer og komplette oppsetninger til private og andre teaterforeninger. Vi forvalter et stort kostymelager med alt fra vakre kjoler til dyrekostymer. Vi har også et stort utvalg kostymer i ulike størrelser tilhørende forestillingene Alladin, Ronja Røverdatter og Robin Hood.

Bemanning, rydding og catering:
Det er mye som skal ordnes til et arrangement, og vi kan hjelpe til med det meste. Enten du vil slippe pynting og ordning eller nedriggen i etterkant. Ta kontakt så setter vi sammen en pakke som passer deg.

Kontaktinfo:
Martine Wachelin Ugland / post@teaterhusetmunken.no