FRIVILLIGET

Har du et hjerte for teater & ærverdige Teaterhuset Munken? Bli med, da vel!

Teaterhuset Munken og Larvik Barne- og Ungdomsteater driftes i hovedsak av frivillige bidragsytere. Er du glad i å snekre, steke vafler eller sy? Her er det behov for alle!
Under kan du lese mer om frivillighet ved Teaterhuset Munken og hvordan du kan komme i kontakt med oss dersom du ønsker å ta del i vårt fantastiske støtteapparat! Vi trenger folk hele året og det finnes oppgaver i alle størrelser.


SCENOGRAFI OG SCENEARBEID
Liker du å hamre, snekre og pusse, er kanskje kulisse/snekkergruppa noe for deg? Vi starter alltid med en god prat ledsaget av en kopp kaffe før kreativiteten settes i gang.

Vi har også alltid bruk for dyktige scenearbeidere. Sidescenen er det mest spennende stedet å være under forestillingene, og er perfekt for deg som liker å handle raskt og skape flyt i forestillingene.


SYSTUA
Kan du sy i en knapp, eller stryke ei skjorte? Da kan du nok til å bli en av gjengen i kostymemakeriet. Vi har systue på Teaterhuset Munken med byens fineste utsikt og oppgaver for alle ferdighetsnivåer, enten du kan sy eller har lyst til å lære. Bli med på en fantastisk reise fra idè til ferdig kostyme. Det er helt spesielt å se våre herlige skuespillere på scenen i egenproduserte kostymer.

FORESTILLINGSKAFE
Liker du å treffe mennesker, er kafeen rett sted for deg! Du kan bidra når du har anledning, og får ta del i det herlig yrende livet i foajeen og kafeen ved forestillinger og konserter. I tillegg trenger vi noen som kan hjelpe til når vi har lange dager og ordne litt ekstra hyggelig stemning for ungene i kafeen.


TEATERSMINKE & HÅR
Sminken representerer prikken over i’en. Som frivillig i sminken får du opplæring i teatersminken som trengs til hver produksjon. I tillegg ordner vi hår eller parykker, så det er stor variasjon i oppgavene. Sminkegruppa møtes noen ganger i forkant av hver forestillingsperiode og så fordeles forestillingene mellom gruppa. Så dette er den perfekte gruppa for deg som er kreativ og vil bidra direkte opp mot forestillingene.


REKVISITTER
Liker du å lage ting? Kanskje er du ekstra god på å forvandle strømpebukser til rekker med pølser eller byggskum til bakevarer. Her er det bare fantasien som setter grenser for alle de ulike løsningene og ingen produksjon er lik. Rekvisittgruppa jobber i månedene før forestillingen og her er det mulig å ta med seg litt oppgaver hjem.


SPONSORER OG BIDRAGSYTERE
Vi har et fokus på gjenbruk, redesign og generelt å holde kostnadene nede for hver forestilling. Samtidig holder vi kvalitet, visuelt inntrykk høyt, til glede for både publikum og skuespillere. Vi i kulissene mener at den innsatsen barna legger ned i øvelser, pugging av replikker, innlæring av koreografi mv. skal både understøttes og belønnes med kvalitet på kostymer, rekvisitter og scenografi. For å få dette til er vi avhengig av dugnadsinnsats og støtte fra bidragsytere i næringsliv og frivillige organisasjoner. Har din bedrift eller organisasjon noe å bidra med? Kanskje trenger dere litt underholdning på julelunsjen eller vil bidra med litt sponsormidler. Ta gjerne kontakt.

Lyst til å være med?
Ta kontakt med oss på post@teaterhusetmunken.no