RAMPELYS! 13 år – 20år

Rampelys! er et nytt konsept LBU begynner med høsten 2022. Det er flere av våre eldste medlemmer som har etterlyst muligheten til å drive med mer teater i løpet av året. Opplegget er laget for dere mellom 13år – 19 år.


Hovedmålet med Rampelys! er talentutvikling. Her vil det være teknikktrening og instruering innen skuespill, sang og dans. Rampelys! passer for de ungdommene som viser stort driv og engasjement for teater. De som ønsker større utfordringer og utvikling på et høyere nivå. Vi ønsker å la hver og en av deltakerne få sin tid til å skinne i rampelyset!

Vi jobber hovedsakelig med utklipp fra kjente og interessante skuespill og musikaler. Vi jobber for talentutvikling med dyktige instruktører. For eksempel: Når vi skal jobbe med musikalsang henter vi inn en sang-instruktør eller vi får besøk av en koreograf for å jobbe med et dansenummer. Vi ønsker også å spille inn og filme opptredener vi har jobbet frem. Vi vil jobbe med kostyme, hår og sminke, og gjøre fotoshoots til det gjeldende prosjektet. Opptredenene vi har jobbet frem kan brukes til show, promotering, underholdning og kanskje til og med å kunne delta i ting som f.eks. UKM.

Krav for å melde seg på kurset:
*Du må ha fylt 13 år
*Du må ha vært med på minst én hovedproduksjon med LBU.
*Du må ha gjennomført audition

Frist for påmelding til audition er 14.august 2023.
Audition gjennomføres 19. og 20.august 2023.


Praktisk info:
*Rampelys! øver fast på torsdager fra 18:30 – 20.30.
*Ved behov kan det bli satt opp ekstra øvinger i helger og i spilleperioder vil det spilles forestillinger i helgene.
*Du melder deg på for 1 år av gangen. Kurset følger kalenderen til skoleåret og varer fra august til juni.

På audition vil vi se etter:
1. innsatsvilje og driv.
2. din vilje til å stå på og jobbe selv med ting som er vanskelig.
3. Ditt ønske og evne til samarbeide med andre og spille på lag

UÆÆ?! Audition? Kan jeg det da?
Ja! Det kan du!
Her er det mange flinke instruktører som er der for å guide deg gjennom det!
På denne audition ser vi selvfølgelig ikke etter proffe skuespillere. Vi ser etter engasjerte ungdommer! Her er det lov å gjøre feil, det er lov å starte om igjen, det er lov å be om hjelp og det er lov å tøyse, tulle og ha det gøy! Vi er jo på dette teateret for å ha det gøy!

Plan for hvordan auditionen blir praktisk gjennomført finner du her.